Hirano Mushroom LLC vazhdimisht është duke kërkuar persona të dedikuar. Nëse jeni duke shikuar mundësitë për të punuar në fabrikën tonë, ju lutemi na dërgoni një CV tek [email protected] në cdo kohë. Forma e aplikacionit mund të shkarkohet duke klikuar këtu. Referencat dhe dokumentet shtesë do të kenë ndikim pozitiv në aplikacionin e juaj!