Kompania

Hirano Mushroom LLC u themelua në vitin 2013 në Kosovë. Është një kompani ndërkomëbtare ku ekspertiza vjen nga Japonia, Franca, Holanda, Zvicrra dhe Kosova.

E përkushtuar të SJELLË KERPUDHA EKZOTIKE TË KUALITETIT TË LARTË

product_image_smallHirano Mushroom LLC është i vetmi prodhues i kërpudhave ekzotike, shiitake në Evropën Juglindore, e përkushtuar të sjellë kërpudha të kualitetit të lartë në tregjet e Evropës, Azisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Me kapacitet prej 2 ton në ditë dhe pika të shpërndarjes në Francë dhe Holandë, ne do të sigurohemi që porosia e juaj me kërpudha shiitake të klasës së pare të dërgohet brenda 3 dite kudo në Evropë.small_pic_1

Hirano Mushroom LLC – Shiitake dhe shumë më shumë…

Hirano Mushroom ka filluar si një kompani e përmasave të vogla, e specializuar në botën e kërpudhave. Tani, ne përvec prodhimit të kërpudhave shiitake, jemi gjithashtu importues dhe eksportues i kërpudhave të feskëta ekzotike të malit të për tregun e Bashkimit Evropian. Numri i distributorëve tanë do të rritet vazhdimisht, duke na mundësuar që të shpërndajmë më lehtë produktet tona në mbarë Evropën.

Produktet tona janë vetëm të kualitetit më të lartë dhe janë dy lloje: Shiitake dhe Malore. Procesi i prodhimit të produkteve tona i besohet specialistëve të huaj dhe vendor.

Produktet tona

Kërpudhat Shiitake

Kjo kërpudhë është kryesisht e famshme për ngrënje. Këto kërpudha rriten në qeliza ku lagështia dhe klima mbahen në optimum. Kjo mundëson të kemi kërpudha Shiitake gjatë tërë vitit. Shiitake kanë disa madhësi, të mëdha, normale dhe të vogla dhe kanë një shije të ëmbël dhe tekstur të këndshme.

Shumë kërpudha që kanë origjinë nga Lindja e Largët nuk janë vetëm të thara dhe në kanaqe por ato mund të gjinden edhe të freskëta në supermarkete anëmbanë botës. Më e famshmja prej kërpudhave aziatike – dhe gjithashtu më e disponueshmja me sasi – është padyshim kërpudha e kaftë Japoneze ose Shiitake (Cortinellus shiitake). Shiitake është një kërpudhë me origjinë nga Azia Lindore, e cila kultivohet dhe konsumohet në shumë shtete Aziatike. Konsiderohet si kërpudhë shëruese (medicinale) në disa forma të mjeksisë tradicionale. Shiitake ka formë të ambrellës, e kaftë me ngjyrë dhe me teksturë të fortë. Ka shije shumë të këndshme dhe shkon mirë me sautes.

Kërpudhat Malore

Cantharellus cibarius, që njihet me emrin edhe si chanterelle, chanterelle e artë ose girolle (në gjuhën shqipe si kërpudha malore) është një kërpudhë pylli. Me siguri është kërpudha më e famshme natyrale që rritet në male. Ka ngjyrë të portokallt ose të verdhë, me formë të lulës dhe teksturë të mishit. Në sipërfaqën e poshtme, nën kapelën e lëmuar, ka vija të drejta deri në fund të bishtit. Lëshon një aromë të këndshme, të ngjajshme me pjeshkën dhe ka shije të përzier pothuajse sikurse me piper të butë dhe konsiderohet të jetë një kërpudhë shumë e mirë, që kombinohet shumë mirë me gjellra të ndryshme.

Chanterelles apo kërpudhat malore janë të zakonshme në pjesët veriore të Evropës, Amerikës Veriore, duke përfshirë Meksikën, në Azi duke përfshi Himalajet, dhe në Afrikë duke përfshirë Zambian. Chanterelles rriten në grupe, në pyje ku ka gjelbrim dhe lagështi. Në Evropën Qëndrore, duke përfshirë Ukrainen, kërpudha malore e argjentë shpesh gjindet në pyje e përzirë me lloje të ndryshme të herbave (erëzave). Në Angli ato mund të gjinden nga muaji Korrik deri në Dhjetor. – Wikipedia

PLANTACIONI

Procesi i Prodhimit

Si i prodhojmë Kërpudhat Shiitake?

Fillimisht e rritur vetëm në Japoni duke futur farën në dru të tipit bung, kjo kërpudhë tani kultivohet në mbarë botën në shtretër artificial. Sidoqoftë, procesi jonë është pak më i ndërlikuar! Ne përdorim teknologjinë Japoneze në fermat tona. Ne kemi rreth 26 ferma të cilat përdoren për të kultivuar dhe rritur kërpudhat Shiitake me kapacitet prej 2,000 kg në ditë!

Si i mbledhim Kërpudhat Malore?

Kërpudhat malore gjinden anëmbanë Kosovës dhe mbledhësit i sjellin ato në baza ditore në depon tonë në fabrikë ku ato vendosën në temperaturë kryesisht të ftohtë prej 1 – 3 gradë celcius. Ato pastrohen me brushë nga një ekip i trajnuar. Nuk kanë nevoj të lahen me ujë. Pas pastrimit, ato paketohen ku edhe bëhen të gatshme për eksport. 

HULUMTIMI

Laboratori jonë për hulumtim është i përbërë prej ekspert lokal dhe ndërkombëtar në fushën e kërpudhave. Ata punojnë ditë e natë që të sigurojnë që kualiteti më i mirë i mundshëm i kërpudhave shiitake është duke u prodhuar në fabrikën tonë. Departamenti jonë për Hulumtim dhe Zhvillim bën hulumtim të vazhdueshëm në tipet dhe trendet e reja të kërpudhave.

KONTROLLI I KUALITETIT

Kualiteti i kontrollit është një ndër detyrat tona më të rëndësishme që ne performojmë me kujdes të vecantë. Kërpudhat janë shumë delikate dhe i sigurojmë klientët tanë që ne e marrim kontrollin e kualitetit me shumë seriozitet duke kontrolluar cdo grup të prodhimit dhe sigurohemi që ti plotësojmë 100% të kërkesave të klientëve.

PLANIFIKIMI

Planifikimi është gjithashtu një ndër detyrat kryesore të ekipit tonë menaxherial. Në mënyrë që të plotësojmë numrin e madh të porosive nga mbarë bota, ne duhet të sigurohemi që i qëndrojmë strik planifikimit të prodhimit. Momentalisht, ne prodhojmë 2 ton në ditë, mirëpo ne jemi vazhdimisht duke investuar për të zgjeruar kapacitetin e prodhimit në të ardhmën.

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Ne qëndrojmë pas cdo kërpudhe që prodhohet nga teknologjia e jonë në Hirano Mushroom. Ne garantojmë 100% kënaqësi në produktet tona. Nëse nuk jeni të kënaqur me kualitetin tonë, ju lutemi na kontaktoni menjëherë. Ju mund të na kontaktoni përmes linkut “Na Kontaktoni” ose duke na thirrur në numrin +381 38 222 123.

Klientët

30

Klientë 

12

Shtete 

50

Qytete 

100

Supermarkete

4

Distributorë 

Për ne, klienti është gjithmonë mbret! Dëshira e juaj është urdhër për ne, pa marrë parasysh madhësisë së porosisë, llojit të paketimit apo zhvillimin e planit që keni.

Edhe nëse jeni klient i vogël apo i madh, në Hirano Mushroom jeni gjithmonë të mirëseardhur! Lista jonë e gjerë e klientëve, ndër të tjera, përmbanë distributorë, supermarkete, restaurante, dhe hotele.

Kredencialet

Green Mushroom Farm

“Hirano Mushroom e ka bërë të mundur të prodhojmë kërpudha Shiitake, me teknologji dhe kualitet Japonez, në zemër të Evropë. Ky është inovacion në sektorin ushqimor!”

Green Mushroom Farm Green Mushroom Farm

Akoma nuk jeni të bindur?

Cfarë mund të bëjmë për ju

Nëse akoma keni dyshime rreth kualitetit të lartë të kërpudhave tona, ne ju ftojmë të vizitoni fabrikën tonë në Kosovë në një kohë të përshtatshme për juve. Ne do të sigurohemi që t’ju spjegojmë të gjithë procesin e prodhimit.

Paketë për përkujdesje të dyfishtë

Cfarë mund të bëjmë për klientët tuaj

Si një distributor i kërpudhave, ju keni shumë përgjegjësi ndaj klientëve tuaj. Nëse ndjeheni komfort, ne mund të dërgojmë mostra të kërpudhave tona shiitake tek klientët e juaj për ti bindur ata rreth kualitetit të lartë që ne prodhojmë.

RECETA TË KËRPUDHAVE

Na Ndiqni

Bëhuni pjesë e faqës sonë

Na ndiqni në Instagram

Bëhuni pjesë e profilit tonë

Shikoni video eksluzive

Na Kontaktoni

Ne jemi të gatshëm kurdo që ju jeni
Për porosi, ju lutemi përdorni këto kontakte:

Për të gjitha kërkesat tjera, ju lutemi përdorni këto kontakte:

Emri Juaj (obliguar)

Emaili Juaj (obliguar)

Mesazhi Juaj

loading map - please wait...

Production Facility - Fshati Suhodoll p.n. Mitrovica 40000, Kosovo 42.876660, 20.839286 Shiitake Mushroom Farm in Mitrovica